Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lubicie spongeboba kanciastoportego ? i inne

Regman

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lubicie spongeboba ?

• Tak
      24
    • Nie
      14
    • Co to jest ? lol
      13
    • Pewnie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spangebob

Moj sensej.

A i jeszcze gacus.

Like they czy jakos tak.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

aktualnie nie oglądam, ale jest zajebisty. Jedna z normalniejszych, najciekawszych i najbardziej ogarniętych i najfajniejszych bajek dla dzieci w tych czasach.

Opublikowano

Heh polecam grę :)

Bardzo wysoki poziom humoru (niestety trzeba znać dość dobrze inglisz).

Oglądał ktoś odcinki w rodzimym języku ? Aż nie chce mi się wierzyć, że przekład na nasz język ma wszystkie smaczki ...

f.png

Opublikowano

Co to jest ?

To Spongebob !!!

Spongebob jest najlepszy uwielbiam go ; d

Co wynika z mojej sygnatury ; d

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

pamietam jak go kiedys ogladalem po niemiecku na jakichś RTL ^^. w sumie może być ale przeciez nie bede teraz bajek oglądał lulz ;d dziwny temat

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ej a co to jest ten cały Sponge Bob ? i gdzie go nadają ?

@Topic

Nie nie lubię bo to stara bajka i w dodatku dziecinna a wy macie go w sygnie oznacza to że macie od 7 do 11 lat

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Może mi Ktoś wytłumaczyć co to za dziwny stwór?

glownym bohaterem bajki jest zolta gabka imieniem bob (sponge - gabka)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Daxter7wwe powiedział że jak oglądacie spongeboba to jesteście dzieci które mają 7-11 lat

Wcale nie prawda ja mam rocznikowo 16 i będę oglądał spongeboba bo to jest zajebista bajka

jak ktoś nie oglądał i mówi że po nazwie jest głupi to niech obejrzy (nie oceniaj książki po okładce)

Spongebob Patrick Skalmar Wymiatają ! ! !

Nie lubisz spongeboba = nie lubsz połowe społeczeństwa chyba wy nie wiecie jak on jest popularny i jak ktoś pisze że go nie zna to ja mam załamke ....

Regmannn

Opublikowano

Daxter7wwe powiedział że jak oglądacie spongeboba to jesteście dzieci które mają 7-11 lat

Wcale nie prawda ja mam rocznikowo 16 i będę oglądał spongeboba bo to jest zajebista bajka

jak ktoś nie oglądał i mówi że po nazwie jest głupi to niech obejrzy (nie oceniaj książki po okładce)

Spongebob Patrick Skalmar Wymiatają ! ! !

Nie lubisz spongeboba = nie lubsz połowe społeczeństwa chyba wy nie wiecie jak on jest popularny i jak ktoś pisze że go nie zna to ja mam załamke ....

idac tym tokiem rozumowania ja nie lubie kilkunastu milionow ludzi z roznych krajow

s2c77Oa.png

Opublikowano

Spongebob jest super, oglądam :) Poza tym, z kreskówek to jeszcze The Simpsons i Family Guy :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kurwa , jak ktoś , kto ma więcej niż lat 14 może pisać ,że ta przesyfiona bajka jest śmieszna ?

W sumie logiczna bajka , w której trzeba dużo myśleć . Z ogniem pod wodą , elektryką , samochodami i gadającym serem . Props

Opublikowano

Kurwa , jak ktoś , kto ma więcej niż lat 14 może pisać ,że ta przesyfiona bajka jest śmieszna ?

W sumie logiczna bajka , w której trzeba dużo myśleć . Z ogniem pod wodą , elektryką , samochodami i gadającym serem . Props

Jeden lubi jak mu nogi śmierdzą a inny fiołki, każdy ma swoje zdanie.

Ja tam lubie sobie obejrzeć coś przy czym można wyłączyć mózg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...